Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Star Wars: The Mandalorian Black Series Action Figure The Mandalorian (Mines of Mandalore) 15 cm

Productomschrijving

Star Wars The Black Series bestaat uit 6 inch actiefiguren, voertuigen en rollenspellen uit de meer dan 40 jaar oude Star Wars Galaxy. Met prachtige functies en decoratie, belichaamt deze serie Star Wars speelgoed de kwaliteit en het realisme waar Star Wars liefhebbers van houden. Moge de Kracht met je zijn! (Extra producten worden afzonderlijk verkocht. Afhankelijk van beschikbaarheid)

Dit actiefiguurtje is geïnspireerd op de Star Wars: The Mandalorian live-action serie op Disney+ -- een geweldig cadeau voor verzamelaars en fans vanaf 4 jaar

Star Wars™ fans en verzamelaars kunnen dit 6 inch actiefiguur (15 cm) - met eersteklas serie-nauwkeurige deco en ontwerp, plus meerdere scharnierpunten - in hun collecties laten zien.

Deze figuur wordt geleverd met de iconische Darksaber en mes- en blasteraccessoires, zodat Mando in verschillende dynamische poses kan worden weergegeven.

Toon Star Wars-fandom op je schap met vensterdoosverpakking met slank karakterontwerp

Kijk uit naar meer Star Wars Black Series actiefiguren om een sterrenstelsel op je plank te bouwen! (Elk figuur wordt apart verkocht, afhankelijk van beschikbaarheid)

Din Djarin, herenigd met Grogu, onderneemt een nieuwe zoektocht om een plaats in de Mandaloriaanse samenleving op te eisen. Zijn verstrooide volk verenigt zich om het op te nemen tegen de keizerlijke overblijfselen.

Inclusief: Figuur en 3 accessoires.

Productspecificaties

EAN
5010996243782

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »