Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Jurassic Park III Legacy Museum Collection Statue 1/6 Velociraptor Female 44 cm

Productomschrijving

"They were smart. They were smarter than dolphins or whales. They were even smarter than primates!" - Alan Grant

Prime 1 Studio is trots om je het volgende item uit onze Legacy Museum Collection van de film Jurassic Park III te presenteren, de 1/6 Schaal LMCJP-11 Velociraptor Vrouw!

Na de aankondiging van de Male Velociraptor niet lang geleden, presenteren we je nu de Female Velociraptor, leider van de Alpha Pack! Zoals altijd besteden onze ambachtslieden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het recreëren van deze reptielenroofdieren. Met een hoogte van 17 inch toont de vrouwelijke raptor minder heldere en doffere kleuren dan haar mannelijke tegenhanger, maar dit doet niets af aan haar sterk getextureerde huid, massieve, gekrulde klauwen en intense blik terwijl ze door een weelderige, jungle-thema basis loopt, versierd met het Jurassic Park III-logo. Als bezoekers van Isla Sorna wil je zeker niet in aanraking komen met haar pack, en nog minder jezelf betrappen op het stelen van haar eieren!

Een ander onmisbaar item voor elke Jurassic Park-fan, combineer dit met de Male Velociraptor en herbeleef de geweldige spanning uit de derde film door vandaag nog de LMCJP-11 Female Velociraptor te bestellen!

Productspecificaties:

Standbeeld ongeveer 17.3 inches lang [H:44cm B:56cm D:41cm]
Jurassic Park-thema basis

 

 

Productspecificaties

EAN
4580708049021

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »