Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Harry Potter Prime Collectibles Statue 1/6 Harry Potter with Hedwig 28 cm

Productomschrijving

"Vrolijke verjaardag, Harry!" Hagrid tegen Harry Potter, terwijl hij Hedwig vasthoudt

Prime 1 Studio is trots om het volgende item in onze Prime Collectible Figures te presenteren, niemand minder dan de PCFHP-03 1/6 Schaal Harry Potter met Hedwig!

Ga op reis naar het rijk van Harry Potter, met de Jongen Die Leefde, gekleed in zijn iconische uniform van het eerste jaar, dit keer vergezeld door zijn trouwe metgezel, Hedwig de Sneeuwuil. Hedwig is meer dan alleen een gevederde vriend, ze symboliseert gezelschap, loyaliteit en de magische verbinding tussen tovenaars en hun dierlijke tegenhangers. Onze kunstenaars hebben dit prachtige 11-inch standbeeld gemaakt, perfect het karakter van Harry Potter en Hedwig weergevend - terwijl ze statig op zijn rechterarm zit, straalt Harry een gevoel van avontuur en verwondering uit terwijl hij aan zijn magische reis begint.

Haal de magie van Zweinstein in huis en vier de blijvende band tussen tovenaar en uil met deze prachtige PCFHP-03 Harry Potter met Hedwig! Of je nu een groeiende verzameling hebt of je eigen tovenaarsset wilt beginnen, dit stuk is zeker een must-have, waarbij de tijdloze magie van het geliefde universum van J.K. Rowling wordt vastgelegd.

Specificaties van het product:

Beeldformaat ongeveer 11 inch hoog [H:28cm B:15cm D:15cm]
Basis met Harry Potter-thema

Productspecificaties

EAN
4580708049076

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »