Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Avatar The Last Airbender Bendyfigs Bendable Figure Aang 18 cm

Productomschrijving

The Noble Collection kondigt met genoegen het nieuwste in zijn assortiment Bendyfigs™ aan; vier figuren uit de meermaals bekroonde animatieserie Avatar: The Last Airbender van Nickelodeon!

Speelt zich af in een wereld waar de mensheid is verdeeld in vier stammen, aarde, lucht, vuur en water, elk met individuen die het element van hun stam kunnen "buigen". Aang, de jonge Avatar, degene die alle elementen kan manipuleren, wordt wakker uit de schijndood om te ontdekken dat zijn ras, de Luchtnomaden, is vernietigd door de Vuurnatie. Hij omarmt zijn lot en gaat op pad om zijn wereld te verenigen door alle elementen te beheersen.

De jonge Avatar, de laatste van de Air Nomad-stam. Wordt geleverd met de gevleugelde maki, Momo. Staat ongeveer 7 inch/18 cm hoog.

Aangeboden op een merkvoet en gepresenteerd in een vierkleurige blisterverpakking.

SPELEN & WEERGEVEN! Deze authentieke, ingewikkelde figuren van je favoriete merken hebben een unieke en flexibele vormfactor. Laat elk personage trots zien met de meegeleverde standaard. Bendyfigs zijn leuk voor kinderen en een gedetailleerd verzamelobject voor fans van alle leeftijden - ze zijn speelgoedbaar!

Productspecificaties

EAN
849421008543

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »